söndag 20 mars 2016

Den perfekta maten för människor

Jag är förgrymmad över alla miljöproselyter som påstår att köttproduktionen skapar alla möjliga och omöjliga gaser, vilka påverkar våt miljö på ett dåligt sätt.

Jag sagt det tidigare och upprepar det igen. Det är kolhydratindustrin som med miljardsatsningar gör allt för att på olika sjuka manipulativa sätt försöker påverka allt i samhället för att få sälja mer skräp och skräpmat.

Hur livsmedelsverket i Sverige kan gå på sådan gallimattias är för mig en gåta. Den enda anledningen  till deras "medgörlighet" jag kan tänka mig är att det är pengar inblandade, på något otillbörligt sätt.

Jag läser ofta Kostdoktorn och ser ett bra inslag idag här:



Vad bör du äta för optimal hälsa, och för att utan problem kontrollera din vikt?

Det finns massor av experter som kommer med vitt skilda råd. Och dagens suspekta officiella kostråd verkar bara ha förvärrat fetmaepidemin. Det verkliga svaret kan istället finnas i mänsklighetens historia.

Titta, läs och bilda er en uppfattning om vem som pratar mest sanning.

Är det kolhydratdrönarna Stephan Rössner och Claude Marcus?

Eller är det de som pratar om vad människan är skapt för att äta?

Ann Fernholm men - Ett sötare blod

Här är något mittemellan från KI.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar