fredag 30 november 2012

Avodart ut ur högkostnadsskyddet

Naturligtvis, anser jag att TLF självklart och omedelbart, åter skall lägga in Avodart under högkostnadsskyddade preparat!


Jag har vid tillfällen skrivit och berättat om Avodart som ett utmärk medel mot förstorad prostata. Fördelen med Avodart jämfört med liknande mediciner, är att Avodart EJ är erektionssänkande. 
Flertalet andra och billigare medel sänker erektionen och därmed livskvaliteten hos användare. Finasterid är ett sådant billigare och erektionssänkande medel. Det medlet bör därför undvikas.

Tandvårds och läkemedelsförmånsverket: "Avodart som används vid godartad prostataförstoring ingår inte i högkostnadsskyddet från och med den 15 oktober 2010. Läkemedlet har ett för högt pris.

"Tandvårds och förmånsverket" leker med äldre människors liv. Det är i högsta grad oestetiskt. Moderaterna med sin annars generösa börs, har råd att subventionera detta alldeles utmärkta preparat. Tyvärr har ej fattiga seniorer det. 

Naturligtvis, anser jag att TLF självklart och omedelbart, åter skall lägga in Avodart under högkostnadsskyddade preparat! Ni borde skämmas, ni gamla mossiga moderater!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar