måndag 17 september 2012

Droppen som fick bägaren att rinna över

För något år sedan vägde jag över 90 kilo! "Kompisar" sade att det gick fortare att hoppa över mig, än att gå runt mig. Det var egentligen inte fel på min vikt, jag vara bar för kort för min vikt.


Det var droppen som fick bägaren att rinna över! Jag började reducera vikt genom minskat matintag och något mer rörelse.

För att komma igång och för att se snabbt resultat, började jag med soppor från Cambridge. Jag blev då av med ca 6 kilo i ett naffs. Jag låg sedan stadigt på ca 85 kilo, under en längre tid.

Nästa steg var en ytterligare decimering av övervikten. Jag fick nys om "Rigshospitalets diet". Troligen har dieten inget med Rigshospitalet i Köpenhamn att göra, men metoden är mycket effektiv. Metoden bygger troligen på "stenåldersmetoden".

Idag ligger min vikt på runt 78 kilo. Det är en mer behaglig vikt än de tidigare över 90 kilona. Men än är jag inte nöjd, så därför använder jag Rigshospitalets diet till viss del. Den fungerar som sagt alldeles utmärkt. 

Nästa steg i viktdecimeringen är nu påbörjat och redovisas så småningom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar