lördag 1 februari 2014

Glädjande budskap

Jag besökte åter Länssjukhuset i Halmstad. På en av sjukhusets mottagningar såg jag denna lilla folder. Jag blev då så fantastiskt glad, ännu en gång.


Anledningen till det är att jag under lång tid försökt vara pådrivande att personalen ska tvätta händerna och inte bara summariskt sprita dem. För, att bara sprita sina händer hjälper tyvärr ej. Det är bara ett sätt att döva sitt eget samvete, i tron att nästa "patient" ej blir påverkad av mina (personalens) skitiga händer. Det är skrämmande oansvarigt!

Kanske en förbättring för de sjukas bästa, nu kan komma ännu ett steg närmare mot en personal med än mer rena händer? Men fortfarande behövs det tvål och vatten för att bli ren om händerna -  En lätt spritdusch dödar knappast MRSA-bakterier!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar